Ulrike Hinsch, Dr. med.

Formator și supervizor ISST (Teaching Member). Lucrează în practica privată ca medic pediatru, psihoterapeut, formator și supervizor de peste 15 ani, colaborând cu mai multe institutii din Berlin. Formator și supervizor ISST, SGST. Locuiește în Berlin, Germania. A fost membru în Bord ISST, SGST. Coordonează grupuri de supervizare în întreaga lume (Rusia, Turcia, Ukraina, Romania).

Carlo Rufino, Dr. med.

Acreditat Training Analyst de către Institutul Jung din Zürich,, ISST Teaching Member. Lucrează în practica privată ca psihoterapeut, analist jungian, terapeut Sandplay și psihodramă. Profesor și supervizor ISST, AISPT, IAAP,  Institutul C.G. JUNG din Zü rich. Locuiește în Torino, Italia. Coordonează grupuri de supervizare în întreaga lume (Elveția, Franța, Rusia, Turcia, Taiwan, Romania).

,

Elvira Valente, Dipl. Psych.

Acreditata Training Analyst C.G. JUNG Institut Zurich, ISST Teaching Member. Lucreaza in practica privata si clinica de Psihiatrie ca Psiholog-Psihoterapeut, Analist Jungian, Terapeut Sandplay. Profesor si supervizor CIPA, AISPT, ISST, IAAP, C.G. JUNG Institut Zurich. Locuieste in Torino, Italia. Lucreaza cu grupuri in intreaga lume.

Acreditata Training Analyst C.G. JUNG Institut Zurich, programul Copii, Adolescenti si Adulti, ISST Teaching Member. Profesor si Supervizor la Institutul C.G. Jung din Stuttgart, Germania si DGST. Lucreaza cu grupuri in Germania, Polonia, Ukraina, Africa de Sud.

Rosalind L. Heiko, Ph.D.

Acreditata Clinical si Teaching Member ISST, CST-T (Certified Teaching Member). Lucreaza in practica privata din anul 1983, specializata in lucru cu copii si adulti traumatizati, cu dificultati emotionale de adaptare sau care au experimentat probleme medicale. Trainer si Supervizor pentru multe grupuri de formare terapeuti in Terapia prin Joc si Sandplay. Este Director North Carolina Sandplay Training si a fost in Bord STA (Sandplay Therapist of America). Este Director Pediatric & Family Psychology in NC. Locuieste in Carolina de Nord, SUA. Lucreaza in SUA precum si cu grupuri in toata lumea. www.drheiko.com.

Marina Ionescu, psiholog

Psihoterapeut, Formator, Supervizor ISST, președintele IST din România. Acreditata ISST Teaching Member si Analiza Tranzactionala. Lucreaza in practica privata din 2006 cu adulti, copii, adolescenti si familiile acestora ca Psihoterapeut, Terapeut in Sandplay Therapy, Formator si Supervizor ISST din 2019, Presedinte IST (Institutul de Sandplay Therapy din Romania). Lucreaza in Bucuresti precum si cu grupuri in toata lumea. www.madcris.ro

Close Menu