Sandplay Integrativ este un set de metode si tehnici de interventie si evaluare psihodinamica ce folosesc nisipul, apa si miniaturile in corelatie cu arttherapy, storytelling si dreamwork.  Sandplay Integrativ se foloseste in psihoterapie, consiliere psihologica, scolara, relationala si in dezvoltare personala. Este foarte potrivit atat in sedinte individuale, cat si in sedinte de grup si este deosebit de eficient atat pentru copii si adolescenti, cat si pentru adulti si varstnici.

Clientii sunt foarte bucurosi sa experimenteze libertatea de a crea scene si povesti personale, originale folosind nisipul, apa si miniaturile (Sandplay, Sandtray, Sandwork), sa exploreze sensorial diverse tipuri de nisip (Sensory Sand) si sa asocieze acestor trairi senzoriale experiente personale ce necesita atentie si ingrijire in present, sa produca imagini estetice folosind nisipuri colorate si de diverse texturi, redescoperind astfel calitati personale si resurse utile pentru reorganizare interna si optimizare personala (SandArt).

Activitati complexe de tipul Labirintul, Copacul, Gradina Zen si Mandala folosesc nisipul, apa si miniaturile impreuna cu tehnicile de arttherapy, explorarea visului si crearea de povesti, efectul corelat al tehnicilor fiind o reorganizare profunda, rapida, stabila, sustinuta pe insight-ul facilitat de atmosfera de grup si de modalitatea delicata si nondirectiva de insotire terapeutica din partea practicianului Sandplay Integrativ.

Sandplay Integrativ pentru copii si adulti

Formatori: Daniela Marinescu, Sandplay Terapeut,Formator SandArt, Psiholog clinician; Mihaela Marin, Consilier, Sandplay Integrativ, Psiholog clinician; Cecilia Bolozan, Terapeut Yumeiho

Consultatii individuale: psihoterapie, consiliere, dezvoltare personala 

Bucuresti si Constanta

 

Sand Activities pentru dezvoltare personala©

Metodele si tehnicile experimentate in cadrul programului faciliteaza

  • imersia delicata in propria lume interioara,
  • descoperirea si reconectarea la propriile resurse,
  • dobandirea unei noi perspective asupra propriei vieti, istorii personale, roluri, atitudini & reactii etc
  • accesarea si integarea unor aspecte ale personalitatii insuficient cunoscute buna stare a sistemului psihosomatic

 

SandArt Antistres pentru cadre didactice©

Programul se deruleaza in sesiuni bilunare cu o durata de 2 ore, inery 18.00 – 20.00, pe toata perioada anului scolar, la sediul unitatii de invatamant sau la sediul SANDPLAY INTEGRATIV ®, dupa caz. Grupul de lucru este de maxim 15 participanti. La finalul anului scolar are loc Tabara de vara, organizata in afara orasului, cu o durata de 4 zile.

 

SandArt Antistres

Intemeiat in cercetarile psihoneuroimunologiei si in efectele benefice aduse de terapiile artistice visual kinestezice, Sandplay Therapy si practica meditatiei, acest program furnizeaza cadrul si calea catre dobandirea unei stari emotionale pozitive ca baza a refacerii psihosomatice.

Programe de dezvoltare personala prin Sandplay Integrativ pentru copii si adulti

Bucuresti, Constanta, Brasov, Sibiu, Iasi

Pornind de la cercetarile psihoneuroimunologiei si bazandu-se pe efectele benefice aduse de terapiile artistice visual-kinestezice, Sandplay Therapy si practica meditatiei, aceste programe furnizeaza cadrul si calea catre dobandirea unei stari emotionale pozitive ca baza a reinstaurarii sanatatii globale.

Metodele si tehnicile experimentate in cadrul sedintelor faciliteaza

  • imersia delicata in propria lume interioara,
  • descoperirea si reconectarea la propriile resurse,
  • dobandirea unei noi perspective asupra propriei vieti, istorii personale, roluri, atitudini & reactii
  • accesarea si integarea unor aspecte ale personalitatii insuficient cunoscute
  • buna starea sistemului psihosomatic

 

SandArt Antistres pentru personalul din corporatii©

Programul se deruleaza in sesiuni lunare cu o durata de 6 ore, sambata, intr-o locatie din afara orasului pentru o perioada de 6 luni, incepand cu luna ianuarie. Grupul de lucru este de maxim 20 participanti

La finalul programului are locTabara de vara organizata in afara orasului, cu o durata de 3 zile.

Participantii pot veni insotiti de familii, pentru care se organizeaza activitati creative si relaxante

Inscriere evenimente

0733548158
Persoana contact
Ph Daniela Marinescu

0721143215
Persoana contact
PR & Assistant
Diana Bordeanu